top of page
Поиск
  • Фото автораukrlitva

Велопробіг литовців Півднем України

Обновлено: 7 окт. 2018 г.



У липні Херсонщина зустрічала велопробіг литовців півднем України, який проходить в знак підтвердження дружніх відносин наших народів. Колону з 19-ти велосипедистів очолив депутат парламенту Литви та екс-прем'єр Андрюс Кубілююс. Маршрут пробігу пройшов через міста Херсон, Миколаїв, Одесу та Ізмаїл.


На центральній площі Херсону – площі Свободи, – учасників велопробігу зустріли вітаннями посол Литви в Україні Марюс Януконис, Почесний консула Литовської Республіки в Херсонській області Віктор Попова, губернатор Херсонської області Андрій Гордєєв, Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко. Представниці Культурного центру Україна-Литва Наталя Бімбірайте та Марина Войтенко не лише зустріли велопробіг, але й супроводжували друзів впродовж усього маршруту.


Дуже було приємно поспілкуватись і почути позитивні відгуки про красу нашого краю. Велика подяка литовським друзям за цю неймовірну подорож, яка для них стала можливістю відчути справжню гостинність та відкритість України, а для нас – підтвердженням дружніх стосунків та впевненості у тому, що Україна є цікавою та важливою для литовців.


34 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page